logo transparent
gustav-bw-top

Vi har nått vårt första mål!!!!

Tre månader har gått...och vi har redan nått vårt första mål!!!! 

Vi satte upp ett mål i början av September att vi ville försöka samla in minst 500 000 kronor till Barncancerfonden Södra. Vi är så otroligt stolta över att kunna berätta att vi redan har lyckats uppnå drygt FEMHUNDRATUSEN KRONOR som vi med glädje ska skänka till Barncancerfonden Södra så att de kan göra något riktigt roligt för de sjuka barnen!

 

Detta har vi lyckats med tack vare våra fantastiska sponsorer, och givmilda organisationer och privatpersoner. Vi kommer att kämpa vidare och hoppas kunna samla in ännu mer pengar till de cancersjuka barnen.

 

Vi vill framföra vårt tack till alla er som följer oss, som har stöttat oss och som har bidragit till vår insamling under den tid vi varit verksamma. Vi har över 2000 följare på Facebook vilket är fantastiskt på så kort tid!

 

Bidrag från oväntade håll

Under den korta tid som vi har varit verksamma har det hunnit hända en hel del. Om ni har följt oss på Facebook så har ni säkert sett att vi har fått bidrag från de mest oväntade håll. Det finns så mycket människor där ute som vill hjälpa oss att hjälpa och det värmer verkligen i våra hjärtan.

 

Vi tänker på Domstensgubbarna som skänkte överskottet från sin årliga fest, Vänner för Livet som cyklat ihop en rejäl slant, Vemdalens bys jägare som jagat hare och sålt på auktion till förmån för oss, Inger på Sko-Forum i Borlänge som avstod betalning för ett par kängor och bad köparen sätta in pengarna till oss, Restaurang Barbord i Viken som skänkte 5000 kronor till vår insamling, Holms Rostfria som tillverkat 250 ljusstakar som de säljer till minne av Gustav, Rydebäcksskolan som döpte om skoljoggen till Rydebäcksjoggen för att kunna skänka den insamlade springslanten till Gustavs Vänner. Eskilsminnes A-lag som valde att skänka sin böteskassa, och samma sak har OV Handboll valt att göra.

Vnner fr livet

 

Många bäckar små… Vi är överväldigade över dessa fina initiativ

 

Events

I oktober hade vi ett stort event hos vår guldsponsor Paulssons Bil. Detta har vi skrivit om i tidigare inlägg, liksom att vi besökte BUS i Lund tillsammans med Tina Nordström och bjöd på kladdkaka. Härom veckan var vi inbjudna till Hansson Bil i Helsingborg. De hade ordnat en vinterfest och vi i Gustavs Vänner fick komma och berätta om vårt projekt och vi hjälpte till att grilla hamburgare. För varje hamburgare vi grillade gick 5 kronor till Gustavs Vänner. Det blev 750 hamburgare! Hansson Bil valde dessutom att runda upp beloppet rejält och gick in som Bronssponsor. Ett lyckat event!

panetoz 1

 

Igår fick vi ta emot böteskassorna från OV Handboll vid ett event som de hade ordnat i Helsingborgs Arena. Herrlaget tog initiativet att samla in pengar till barncancerfonden Södra och fick med sig damlaget som självklart också ville ställa upp och stötta. OVs herrlag och damlag har samlat in sina böteskassor för november månad. Det blev hela 4 645 till vår insamling.

OV2
Vi har också dragit igång en loppis på butiksloppis.se. De hjälper oss genom att låta oss ha ett skåp utan kostnad i sina lokaler i Helsingborg.

 

Framtiden

Vi håller på att planera vårens aktiviteter. Ett par större events planeras och vi kommer att komma med mer detaljer så fort vi kan.

 

Träning

Nu har vi kommit igång på allvar med vår träning för att vi ska vara starka när det är dags att ge sig ut på vägarna till våren. Vi tränar två gånger i veckan hos Nordic Wellness i Ramlösa som generöst upplåter sina lokaler åt oss på torsdagar och söndagar. Vi är så tacksamma för att vi får vara hos er! På tisdagar har vi ett extra träningspass i Pålsjö skog med löpning, intervaller, spring i trappor, planka, utfall etc etc. Nog ska vi bli starka innan våren kommer!

Trning

 Nordic Wellness

 

Tusen tack!

Tusen tack till alla som hittills valt att stötta oss! Vi fortsätta kämpa för de cancersjuka barnen och vi hoppas att ni alla fortsätter stötta oss samt att ännu fler väljer att hjälpa oss, som givare eller företagssponsor. Vi passar på att ge ett extra stort tack till de sponsorer som hittills valt att stötta oss. På vår hemsida under ”Våra Sponsorer” kan ni läsa mer om vad de gör.

 

Så extra stort tack till: Maria Park El, Industrilås, SST Net, Bo Klok, Paulssons Bil, Tojos Plast, Unicarriers, Holms Rostfria Eftr., Finax, Tina Nordström/Bonniers, Fredricssons Trä, Lindsténs El, Västra Sund Invest, Grapen Snickerier, Creare Bygg, Awapatent, Scancoin, Betongfabriken, hanssonbil.se, Per-Anders Johansson, Kullaflyg, JBT Foodtech, Torekovfisk, Skoforum, Max Mattiessen, Barbord, PHB Publishing, Edit, Mikael Jondalen, Ipeer, BI-reklam Helsingborg, Scratch Reklmabyrå, Skylthuset, NJ Profilreklam, Butiksloppis, KPMG


Vid tangentbordet

Anna Holgersson

 

Adress

Gustavs Vänner
c/o Mattias Holgersson
Vässarögatan 42
257 33 Rydebäck

Bankgiro: 560-2719

Kontakt

Tel: 0708-965 975
Mail: info@gustavs-vänner.se
Webb: www.gustavs-vänner.se