logo transparent
gustav-bw-top

Teamet


Laget

Det är vi som är Gustavs Vänner. Vi hjälper barn med cancer! 

Gustavs Vänner grundandes av Gustavs föräldrar. Gustav var sjuk i cancer i 11 år innan han till slut somnade in blott 12 år gammal. Bakom initiativet finns alltså egna erfarenheter av barncancer, men Gustavs Vänner vore inte mycket utan sina teammedlemmar. Här har vi ett gäng personer med stor empati som verkligen vill göra skillnad oavsett egen erfarenhet av barncancer eller ej. Bekanta er gärna med laget på, www.gustavs-vänner.se/om-gustavsvanner/laget.html. Kanske ni känner någon? Kanske ni känner igen någon?

Gustavs Vänner vore dock ingenting alls utan alla ni andra hjältar som vill vara med och göra skillnad. Som gärna skänker en slant för att hjälpa de cancersjuka barnen. 

Vill ni också vara med och hjälpa de cancersjuka barnen? Det finns olika sätt att hjälpa genom Gustavs Vänner. Som företag kan du bli sponsor. Som privatperson kan du skänka pengar, t ex via Bankgiro eller SMS. Du kan bli medlem i vår supporterklubb och hjälpa till praktiskt när projektet behöver extra händer och fötter. Läs mer om hur du kan hjälpa på www.gustavs-vänner.se/ge-ditt-stod.html

Gustavs Vänner är ett ideellt välgörenhetsprojekt till förmån för Barncancerfonden Södra. Barncancerfonden Södra är en ideell förening som hjälper de cancersjuka barnen med att få en drägligare tillvaro trots sin allvarliga sjukdom. Tillsammans hjälper vi de cancersjuka barnen! Det finns ingen som genom Gustavs Vänner eller Barncancerfonden Södra drar någon personlig eller kommersiell vinning. Vårt arbete är helt ideellt! Det är till och med så att deltagarna i Gustavs Vänner betalar ur egen ficka för att kunna vara med och hjälpa till.

Hjälp oss gärna sprida vårt budskap! Trevlig helg!
Adress

Gustavs Vänner
c/o Mattias Holgersson
Vässarögatan 42
257 33 Rydebäck

Bankgiro: 560-2719

Kontakt

Tel: 0708-965 975
Mail: info@gustavs-vänner.se
Webb: www.gustavs-vänner.se