logo transparent
gustav-bw-top

Vilken fantastisk start!

Helt fantastiskt!!! Över 1000 personer har gillat Gustavs Vänners Facebook-sida på mindre än 3 dagar, https://www.facebook.com/gustavsvanner.

Det första inlägget har delats över 160 gånger och nått ut till över 10 400 personer. Det verkar vara ett stort intresse för välgörenhetsprojektet "Gustavs Vänner". Tänk om alla skänker en hundring eller två på bankgiro 560-2719. Det skulle bli en rejäl start på projektet. Tänk om alla tar upp projektet med sina kollegor och får sitt företag att gå in som företagssponsor. Det skulle bli en ansenlig summa pengar som vi kunde lämna över till Barncancerfonden Södra och de sjuka barnen. Och det är ju det vi vill, så hjälp oss gärna vidare.

Sedan vi lanserade projektet har vi möts av idel positiva kommentarer. "Vilket fantastiskt initiativ!" "Vilket bra projekt!" "Där skulle man vilja var med!". Vi skulle också önska att alla som ville kunde vara med i projektet. Vi vet att det finns så otroligt många välvilliga, kreativa och ambitiösa människor i vår omgivning som skulle passa perfekt i det här välgörenhetsprojektet. Tyvärr så har vi vissa "flaskhalsar" som gör att vi inte kan vara för många i vårt team. Men om vi lyckas bra med projektet första året, så kanske vi kör fler år och då öppnar sig nya dörrar. :-)

Till er som vill vara med och hjälpa till på ett eller annat sätt utöver att skänka pengar så har vi en Supporterklubb som ni kan gå med i. Det finns inga krav och ni förbinder er inte till något. Det finns bara möjligheter. Om projektet behöver hjälp i någon form, handgriplig hjälp eller hjälp med kontakter eller liknande, så kommer vi att fråga Supporterklubben först. Så gå gärna med i Supporterklubben enligt nedan.

http://gustavs-vänner.se/ge-ditt-stod/supporterklubb.html

Adress

Gustavs Vänner
c/o Mattias Holgersson
Vässarögatan 42
257 33 Rydebäck

Bankgiro: 560-2719

Kontakt

Tel: 0708-965 975
Mail: info@gustavs-vänner.se
Webb: www.gustavs-vänner.se